homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma tund!!! cum? :|-3

#39 2008-09-05 20:18:07

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: ma tund!!! cum? :|

dar de ce drept? e mai fain in v la spate....

in rest suna bine. cu mentiunea vesnica pt par lung "sa nu-ti para rau dupa el" tongue

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#40 2008-09-05 21:30:19

McDreamy
Vizitator

FETELEEE COCHETELE
am si eu o dilema as vrea sa ma tund sar...eu am nasu putin cam lat...adica ..nu se vede ...doar daca te uiti foarte atent la fata mea se vede diferenta...si as vrea sa ma tund intr un fel incat sa nu iasa in evidenta...stiti vreo idee??va rog Heeeelp buga

#41 2008-09-05 22:22:34

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

McDreamy a scris:

FETELEEE COCHETELE
am si eu o dilema as vrea sa ma tund sar...eu am nasu putin cam lat...adica ..nu se vede ...doar daca te uiti foarte atent la fata mea se vede diferenta...si as vrea sa ma tund intr un fel incat sa nu iasa in evidenta...stiti vreo idee??va rog Heeeelp buga

Nu am idee de tunsoare, dar in general evita simetria, cararea pe mijloc, asta accentueaza ce vrei tu sa ascunzi.
A, ca si concluzie logica la ce am scris mai sus: incearca o tunsoare asimetrica, eventual un breton pe o parte. Mi-a venit ideea scriind. smile
Acum... reveniti cu pareri si la postul meu, va rog rotfl

#42 2008-09-05 22:52:08

McDreamy
Vizitator

Sidoni@ a scris:

Marturisesc ca imi e tare frica sa ma tund. Acum am parul lung, aproape pana la fund, filat asta primavara in V. Ideea e ca si-a pierdut forma si m-am cam saturat eu de el asa, pare neingrijit atat de lung... Deci... dupa indelungi gandiri si razgandiri, m-am hotarat la o tunsoare: filat la spate, dar DREPT (stiu ca imi va lua ceva din lungime, sincer l-as cam vrea pana la umar, dar parca nu ma lasa sufletul sa ii zic eu cat sa ia din el, asa ca voi servi replica: cat e nevoie big_smile) si gherutze in fatza, dar cu cararea pe o parte, sa dea usoara impresie a unui breton pe o parte.
Ce parere aveti? Intelegeti ceva din ce am spus? Sa stiu daca frizerita va intelege si ea. Pareri, incurajari, va rog... mi-e frica, dar nu mai pot sta asa cu el.

nu te tunde prea scur cu un par lung poti face atetea...lasa l cu vreo 10 cm mai jos de umeri ....poti sa ti faci un breton drept fain...cand te deranjeaza il dai fain pe spate si l prinzi intr o clamita...sau daca nu poti sa iti faci un breton mai lung asa sa poti sa l dai dupa ureche si la ocazii special ti-l dai tot pe spate si faci bucle multe multe la varfuri uuuuh ..atatea si atatea big_smile lol

#43 2008-09-05 23:04:01

McDreamy
Vizitator

http://www.servimg.com/image_preview.ph … u=12948535 cred ca am facut bine nu stiu sincer cum sa pun poza aici e prima oara cand mi am facut cont pe serimg.  asa ca daca am gresti sa ma scuzati e o frizura faina si as vrea sa o incerc ..

Publicitate

loading...

#44 2008-09-06 12:36:47

delia_dede
Full member
Inregistrat: 2007-03-21

e adevarat ca nu se prinde vopseaua daca esti pe stop?

#45 2008-09-06 12:37:53

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

delia_dede a scris:

e adevarat ca nu se prinde vopseaua daca esti pe stop?

nu`i adevarat smile

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#46 2008-09-06 12:40:20

delia_dede
Full member
Inregistrat: 2007-03-21

ms mult

#47 2008-09-06 12:41:56

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

delia_dede a scris:

ms mult

cu placere

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#48 2008-09-06 12:54:27

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

mai fetelor dak vreti sa va tundeti .........tundeti-va ...dar fara pareri de rau ...feceti-o din toata inima

..be the best ...fuck the rest smile))

#49 2008-09-06 16:48:43

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Eh,eu asta am facut ieri,m-am dus la coafeza mea(si cu poza cum sa ma tunda).Mi-am lasat de vreun an parul sa creasca..si bineinteles ca nu a vrut sa ma tunda cum am zis eu(suntem amice).Acum,cand ma uit cum m-a tuns,zici ca sunt o capra.Mai bine faceam cum mi-a zis(sa nu ma tund deloc,sa il las asa ca e misto)...

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#50 2008-09-06 19:29:11

Sidoni@
Sr. member

McDreamy a scris:

Sidoni@ a scris:

Marturisesc ca imi e tare frica sa ma tund. Acum am parul lung, aproape pana la fund, filat asta primavara in V. Ideea e ca si-a pierdut forma si m-am cam saturat eu de el asa, pare neingrijit atat de lung... Deci... dupa indelungi gandiri si razgandiri, m-am hotarat la o tunsoare: filat la spate, dar DREPT (stiu ca imi va lua ceva din lungime, sincer l-as cam vrea pana la umar, dar parca nu ma lasa sufletul sa ii zic eu cat sa ia din el, asa ca voi servi replica: cat e nevoie big_smile) si gherutze in fatza, dar cu cararea pe o parte, sa dea usoara impresie a unui breton pe o parte.
Ce parere aveti? Intelegeti ceva din ce am spus? Sa stiu daca frizerita va intelege si ea. Pareri, incurajari, va rog... mi-e frica, dar nu mai pot sta asa cu el.

nu te tunde prea scur cu un par lung poti face atetea...lasa l cu vreo 10 cm mai jos de umeri ....poti sa ti faci un breton drept fain...cand te deranjeaza il dai fain pe spate si l prinzi intr o clamita...sau daca nu poti sa iti faci un breton mai lung asa sa poti sa l dai dupa ureche si la ocazii special ti-l dai tot pe spate si faci bucle multe multe la varfuri uuuuh ..atatea si atatea big_smile lol

Ce frumos ai spus hjarta Da, intre timp m-am razgandit, nu am crescut parul atatia ani ca sa il tai acum, dar inca nu stiu daca sa il tund la spate drept sau in V. Hmm...

#51 2008-09-07 00:14:58

sad.sad.angel
Full member
Inregistrat: 2008-05-11

vin si eu q o intrebare, se mai poarta bretonul? k vreau sa ma tund si nush dk sa'mi fac sau nu... noi ce ziceti?

#52 2008-09-07 00:20:03

Diana888
Full member
Inregistrat: 2008-07-24

Nu cred ca se mai poarta dar daca vrei tu breton mai conteaza ca se poarta sau nu ? smile Important e ce vrei tu nu ce vrea moda smile

"De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte)

#53 2008-09-07 00:39:04

mewee
Full member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-08-08

Sidoni@ a scris:

McDreamy a scris:

Sidoni@ a scris:

Ce frumos ai spus hjarta Da, intre timp m-am razgandit, nu am crescut parul atatia ani ca sa il tai acum, dar inca nu stiu daca sa il tund la spate drept sau in V. Hmm...

drept nefilat big_smile daca ai destul volum, daca nu, fileaza-l .
si pt cele care au nasul mai proeminent, nu va faceti breton drept, pe toata fruntea pt k il va scoate si mai mult in evidenta. eu am fost tunsa bob...si acum ma chinui sa-l las sa creasca sad

cater to u boy hjarta

#54 2008-09-09 19:37:43

Sidoni@
Sr. member

Maine e ziua cea mare, maine ma tund. Tineti-mi pumnii, va rog. M-am hotarat sa il tund drept la spate si nu ma mai razgandesc, am V-ul ala ca o coada urata, mai sta si intr-o parte, zici ca e stramb. Deci: filat dar drept. Si in fata cum sa fac gherutzele totusi? Daca le tunde cu carare pe mijloc si eu il port apoi cu carare pe o parte sta bine? Ca daca ii zic sa imi faca gherutzele cu carare pe o parte poate apoi nu se va mai aranja si va fi inegal... Hmm... deci, cum fac cu gherutele astea? Ultima intrebare decisiva big_smile

#55 2008-09-09 19:59:05

Sidoni@
Sr. member

Sidoni@ a scris:

Maine e ziua cea mare, maine ma tund. Tineti-mi pumnii, va rog. M-am hotarat sa il tund drept la spate si nu ma mai razgandesc, am V-ul ala ca o coada urata, mai sta si intr-o parte, zici ca e stramb. Deci: filat dar drept. Si in fata cum sa fac gherutzele totusi? Daca le tunde cu carare pe mijloc si eu il port apoi cu carare pe o parte sta bine? Ca daca ii zic sa imi faca gherutzele cu carare pe o parte poate apoi nu se va mai aranja si va fi inegal... Hmm... deci, cum fac cu gherutele astea? Ultima intrebare decisiva big_smile

HELP!!! puss

#56 2008-09-09 20:05:50

McDreamy
Vizitator

Sidoni@ a scris:

da cararea poti sa ti o schimbi cand faci si tu baie pe cap ..poti sa o pui si pe mijloc so pe o parte ..cum vrei tu ...fa l pe mijloc...ca sa se duca parul pe amlebe parit in mod egal

#57 2008-09-09 20:24:03

Sidoni@
Sr. member

McDreamy a scris:

Sidoni@ a scris:

da cararea poti sa ti o schimbi cand faci si tu baie pe cap ..poti sa o pui si pe mijloc so pe o parte ..cum vrei tu ...fa l pe mijloc...ca sa se duca parul pe amlebe parit in mod egal

Ma gandeam ca asa e mai bine. Ms puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.